BAŠTA
 
    Bašta je smještena u park visokog drveća, koje pruža dovoljno hlada da se opušteno može sjediti i za vrijeme najveće vrućine.

Kao i cijeli restoran uređena u drvetu i kamenu, pod krošnjama drveća sa potokom koji je dijeli na dvoje i značajno doprinosi dodatnom hlađenju gostiju.

U okviru bašte nalaze se dvije natkrivene platforme izrađene od drveta gdje imate osjećaj da sjedite u krošnji drveta i tu vas ni najveće nevrijeme ne može omesti da uživate u istinskim ljepotama ovog unikatnog i očaravajućeg restoranskog prostora.

Diskrecija egzistira već punih 7 godina što je i više nego dovoljno da se nauče sve potrebe posjetilaca. O tome svjedoči separe, ograđen trščanom ogradom, koji je istinsko mjesto za pobjeći od radoznalih pogleda i koji na najbolji način opravdava ime restorana.

 
     

Iako sa prilaza ne izgleda tako, restoran i konoba Diskrecija posjeduje onu vrstu šarma na koju se u Bosni i Hercegovini rijetko nailazi. Tome naročito doprinose detalji starih kola, ukusno uređeni stolovi, kao i činjenica da je sve oko vas na pametan način sklopljeno sa prirodnim okolišem, tako da se doima kao da je Diskrecija oduvijek i postojala tu, spremna dočekati goste.

SVE ŠTO STE IKADA ŽELJELI NAĆI ĆETE KOD NAS. BAŠTA RESTORANA DISKRECIJA ČINI DA SE OSJEĆATE ŽIVI, DA DIŠETE ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA TE DA OSJETITE TRENUTKE ISTINSKE RADOSTI I BLAGOSTANJA.

 

 

 

 
 
 
alfa.best@gmail.com ©copyrights reserved, design by P1x3L